Dreiser - práce a vzdělání
Jaké zaměstnání a škola se hodí pro Dreisera?
Socionika

Dreiserům jde práce s lidmi. Potřebují je k tomu, aby se mohli realizovat. Z introverze jsou lepší v práci jeden na jednoho, neznamená to ale, že by nedokázali rozpohybovat celý tým lidí, na to totiž mají potřebnou sílu. Můžou být dobrými psychology díky porozumění vztahů lidí do hloubky. Jako vychovatelé dokáží dětem vštípit základy dobré morálky, vzbuzují respekt, ale i důvěru a pocit bezpečí pramenící z péče, kterou díky senzorice přirozeně poskytují. Skrze morálku, která je pro ně velkou hodnotou, a sílu jednat z nich můžou být i skvělí ochránci zákona. Touží i po prestižních postech, rádi by byli vedoucími týmů i firem, introverze je ale drží trošku zpátky.

Můžou být skvělými soukromými trenéry, tam dokáží skvěle nejen člověka namotivovat silovou senzorikou, ale je pro ně přirozené věnovat se klientům jako jednotlivcům. Můžou z nich být i profesionální sportovci. Vynikají především v silovějších oblastech jako je hokej, basketball, florbal, ale i třeba týmová gymnastika.

Dreiseři se dokáží realizovat i v oblastech péče o tělo, jako jsou masáže, fyzioterapie nebo rehabilitace. Dllouhodobě je tato práce ale nebude tolik naplňovat. Práce mu hoví v oblastech psychologie, policie, vychovatelství, trenérství, komunikace s klienty či silové sporty. A jaké typy škol mu půjdou? Pedagogická, sportovní, bezpečnostně právní studia, zdravotní škola či sociální služby.

Bára Šarafínová a Gabriel Štěpánek 20.4.2022

Kontakt

Potřebujete se na něco zeptat nebo s něčím poradit?
Se vším Vám rády pomůžeme.
Glogovská Monika
Másilková Marie

Konzultace, semináře, firmy

Monika Glogovská
+420 724 952 194
glogovska.monika@socionika.cz

Účetnictví, knihy, podpora školení

Marie Másilková
+420 775 672 799
masilkova.marie@socionika.cz

Borůvková 20
Brno-Medlánky

Partneři

Scocionika
Scocionika

Podporujeme

Spolupracujeme

Scocionika
Scocionika
TYTO STRÁNKY MÁ NA SVĚDOMÍ:

Socionika consulting s.r.o.
Věžnička 33
58813 Polná
IČO: 08627444
DIČ: CZ08627444
Jsme plátci DPH.
tel.: (+420) 775 672 799
email: masilkova.marie@socionika.cz
zapsaná v obchodním rejstříku,
spisová značka C 114373 vedená u Krajského soudu v Brně

OBCHODNÍ PODMÍNKY
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ