Huxley - práce a vzdělání
Jaké zaměstnání a škola se hodí pro Huxleye?
Socionika

Huxley potřebuje ke spokojenosti v práci lidi. Tam, kde to jimi víří, kde se prostředí mění a jeho práce není každý den stejná, se bude realizovat nejlépe. Jsou to skvělí propojovači, nejenom že mají mraky kontaktů, oni i je umí i skvěle využít. Ví, komu zavolat, když je potřeba opravit kohoutek, nebo komu se ozvat, je-li potřeba připravit catering pro sto lidí. To můžou využít například v žurnalistice. Skrze lidi dokáže vyřešit jakoukoli situaci. Často jsou skvělí při práci s dětmi, ve školkách nebo volnočasových kroužcích dokážou děti úplně vyřádit a zabavit je na hodiny, nemluvě o zábavných dětských programech na akcích.

Dokázali by i moderovat na akcích, ale dlouhodobě to pro ně není úplně ideální. Zato v poradenství, kde můžou navázat s klienty vztah a pomáhat jim, tam se jim bude dařit a rozkvetou. Obecně jsou pro ně pak fajn oblasti jako je psychologie, kde můžou být skvělí ve skupinových terapiích, nebo třeba arteterapii. Jsou výbornými stmelovači v kolektivech, dokáží vytvářet příjemnou atmosféru, ve které se pak dobře pracuje všem okolo.

Svého Huxleyho v kolektivu prostě musíte mít! Práce, kterou můžeme doporučit je např. happiness manager, učitelství, poradenství, psychologie, žurnalistika, kreaitivita, design, lektorství, kouč, psycholog, vychovatel či sociální pracovník. Ze škol doporučujeme ty humanitně zaměřené.

Bára Šarafínová a Gabriel Štěpánek 8.6.2022

Kontakt

Potřebujete se na něco zeptat nebo s něčím poradit?
Se vším Vám rády pomůžeme.
Glogovská Monika
Másilková Marie

Konzultace, semináře, firmy

Monika Glogovská
+420 724 952 194
glogovska.monika@socionika.cz

Účetnictví, knihy, podpora školení

Marie Másilková
+420 775 672 799
masilkova.marie@socionika.cz

Borůvková 20
Brno-Medlánky

Partneři

Scocionika
Scocionika

Podporujeme

Spolupracujeme

Scocionika
Scocionika
TYTO STRÁNKY MÁ NA SVĚDOMÍ:

Socionika consulting s.r.o.
Věžnička 33
58813 Polná
IČO: 08627444
DIČ: CZ08627444
Jsme plátci DPH.
tel.: (+420) 775 672 799
email: masilkova.marie@socionika.cz
zapsaná v obchodním rejstříku,
spisová značka C 114373 vedená u Krajského soudu v Brně

OBCHODNÍ PODMÍNKY
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ