Prvním členem čtvrté kvadry je Stierlitz
Do čtvrté kvadry patří Stierlitz, kterému můžeme přezdívat administrátor nebo vedoucí.
Socionika

Kombinace jeho talentů mu totiž umožňuje výborně hodnotit efektivitu práce a využití zdrojů. Z pracovní logiky jsou obrovsky výkonní, pracovití a produktivní a v kombinaci s jejich senzorikou jsou neuvěřitelně praktičtí. Ví, co se má jak dělat. Často raději, než aby byla práce odvedená špatně, jdou a udělají ji sami. Jsou i dost manuálně zruční, stabilní a spolehliví. Říkají věci narovinu a jde z nich cítit zodpovědnost.

Na druhou stranu si i umí udělat pohodlí, uvařit si, dát si dobré jídlo a hezky si odpočinout, když nejsou zrovna zasekaní v práci, kde se snaží vydělat co nejvíce peněz, aby si pohodlí a jistotu zajistili do budoucnosti. Slabší je u nich vnímání času – všude jsou radějii dřív, mají strach přijít pozdě a nedochvilnost u ostatních i u sebe nesnáší. Skrz to mají i horší paměť. Můžeme u nich pozorovat i odpor ke starým věcem, raději je vyhodí a vymění za něco nového a moderního. Ze slabší etiky emocí se jim stává, že i přes to že docela často vtipkují, občas netrefí načasování a vhodnost vtipu v nějaké situaci. I přes to ale dokáží docela nadchnout lidi a namotivovat je. Musí aleí cítit, že z toho kápne nějaký pro ně výhodný výsledek.

Jejich přáním je mít hezké vztahy a zaleží jim na nich, i když je pro ně těžké si je udržet – oni jsou přeci ti, co mají pravdu a jsou supermany. Potěšíte je a hodně jim tím pomůžete, pokud jim poradíte ,jaký pocit máte z lidí, se kterými se třeba i obchodně stýkají, zda je třeba nechtějí podvést nebo oklamat, to totiž sami odhalit nedokážou. Příjemný čas s jejich blízkými spojený s nějakým příjemným odpočinkem v podobě wellness nebo dobré večeře jim zaručeně vykouzlí úsměv na tváři. Mezi slavné Stierlitze patří Angelina Jolie, Mirek Topolánek nebo Michaela Jílková.

Chcete vědět o Stierlitzovi ještě více? Mrkněte na video.

Bára Šarafínová a Gabriel Štěpánek 9.5.2022

Kontakt

Potřebujete se na něco zeptat nebo s něčím poradit?
Se vším Vám rády pomůžeme.
Glogovská Monika
Másilková Marie

Konzultace, semináře, firmy

Monika Glogovská
+420 724 952 194
glogovska.monika@socionika.cz

Účetnictví, knihy, podpora školení

Marie Másilková
+420 775 672 799
masilkova.marie@socionika.cz

Borůvková 20
Brno-Medlánky

Partneři

Scocionika
Scocionika

Podporujeme

Spolupracujeme

Scocionika
Scocionika
TYTO STRÁNKY MÁ NA SVĚDOMÍ:

Socionika consulting s.r.o.
Věžnička 33
58813 Polná
IČO: 08627444
DIČ: CZ08627444
Jsme plátci DPH.
tel.: (+420) 775 672 799
email: masilkova.marie@socionika.cz
zapsaná v obchodním rejstříku,
spisová značka C 114373 vedená u Krajského soudu v Brně

OBCHODNÍ PODMÍNKY
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ